Fredag, lite halvt semester för vissa av oss, festival, och trevligt sällskap- fanns massor att fira! Vi fastnade i Cirkustältet och blev kvar hela kvällen, åt middag  och hade en väldigt trevlig kväll. Med Annie och Pelle, Ebba och Janne. Lovisa var också med oss under delar av kvällen.
 
 
Minglade, åt och njöt av solen, kvällen och sällskapet. Så härligt med alla människor och feststämningen i stan.
Eva hälsade på i studion på eftermiddagen- väldigt roligt!!
På kvällen tog vi en promenad runt svartån, innan det blev fotboll hemma vid TV:n. En väldigt skön kväll!
Kollade runt lite på stan också, mycket förberedelser inför helgens City-festival. Ska bli trevligt!
 
En riktigt regnig tisdag! Blev dock en ganska mysig kväll och promenad nere i hamnen för oss! Det börjar närma sig semester nu, och det börjar kännas i kroppen att det är dax. Vi är ganska trötta och längtar efter ledigt nu!
Så roligt att få en eftermiddag med sonen. Vi fixade lite ärenden på stan, pass till Henrik och reklamation av en telefon bland annat. Lång väntan på pass-expeditionen, många som ska resa snart. Gjorde inte så mycket, bara mysigt att få tid att umgås med Henke. Vi mötte Mathilda på stan på möhippa med sina kompisar.
Henke följde med hem till oss och grillade hamburgare på kvällen.
 
Idag kom bilden från målgången! Lycka, lycka lycka!!!!
Tycker vi ser ganska pigga ut ändå efter 17,5 timmar på cykel. Piggare än jag tror att vi kände oss!
En dag på landet i Motala. Vi firade Åke som fyllde år på midsommarafton. När vi började grilla, kom regnet- det blev middag inomhus.
Annette har jobbat idag- brudparsfotografering på Djäkneberget och i studion. Patrik har sprungit på Björnön. På kvällen åt vi god middag och tog sedan en promenad runt svartån, en jätteskön kväll.
Vi hyrde film och åt jordgubbar som film-godis.
En solig midsommarafton- precis så som man vill att det ska vara.
Vi tog en liten lunch i hamnen med Marianne och Ingvar innan vi åkte ut på sjön.
 
Vi har haft en supermysig, lugn och bra dag ute på sjön. Bara relaxat och haft det skönt.På eftermiddagen steg vi i land på Östra holmen och dukade upp vår midsommarmiddag.
Östra holmen är en otroligt vacker plats- så nära stan,  Så mysigt att sitta på klipporna med utsikt över Västerås.
 
 
Tröttheten har kommit ifatt oss, förmodligen sviter efter helgens motions-pass. Ikväll tar vi det lugnt hemma, äter god mat och tar lite vin. Skönt att bara sköta om sig och ta det lugnt!
Vi har iallafall anmält oss till Lidingöloppet nu! Vi ville inte vänta längre eftersom det inte är alltför många startplatser kvar.

Patrik och Johan fick ett träningspass på 1,4 mil på rullskidor på eftermiddagen. Ett bra pass efter jobbet!

På kvällen blev det middag och bryggsegling på Östermälarstrand. Blev en härlig sommarkväll och det är bara att passa på. Det känns så skönt att komma ut en stund på kvällen efter en jobbardag.


Ikväll har vi ätit middag hos Henke och fixat lite i hans lägenhet. Det mesta börjar bli färdigt där nu, och han har fått det väldigt mysigt. Vi känner oss väldigt stolta och varma i hjärtat när vi ser att han mår bra och fixar i sitt hem. Väldigt mycket mer ordningsmänniska än vad vi någonsin sett tidigare ;)
Annette besökte Anki på Unik idag och fick håret sommar-fixat!

Taccos till middag ikväll, supergott, var länge sedan!

Blev en mysig kväll hemma med jordgubbar till kvällsgodis och en rolig film. Precis vad vi behövde.


Så lyxigt och mysigt vi har haft- bara sovit och tagit det lugnt efter loppet. Vi är så glada över att vi kunde låna stugan den här helgen- har varit guld värt!

När vi kom hem anmälde vi oss till Vansbro-simmet. Vi har inte vågat göra det innan vi visste att vi skulle ro i land cyklingen. Om 21 dagar åker vi altså till Vansbro!

Fredag blev en riktig laddar- och förberedelsedag. Vi var in till Motala och hämtade ut våra startkuvert och gick i mässtältet och handlade på oss lite saker som behövdes.
Fast mest tog vi det lugnt och vilade inför loppet i stugan.

Vi hade start-tid kl. 20.24.
En fantastisk kväll, varmt och vindstilla. Vi hade en riktigt mysig första cykeltur ner till Jönköping. Väldigt mycket folk som var ute och hejjade, sjöng och gjorde våra första timmar lättsamma.

(Vid starten i Motala ca 15 minuter innan vi beger oss iväg.)

Någon gång efter Jönköping kom regnet, och det blev ganska mycket regn. När vi kom till Hjo var vi ganska blöta. Där fick vi gå in och äta Lasagne och det blev ganska tungt att ge sig ut i regnet igen. Man blir så kall när man stannar. Vi tog på oss bättre regn-skydd i Hjo, och det gjorde att vi kunde fortsätta och fullfölja. Under eftermiddagen kom solen tillbaks och vi kunde gå i mål i solsken och ligga och ta igen oss i parken vid målet. Det serverades fantastisk god mat och det kändes bara så bra!

Efter lunch packade ihop oss för vår Motala-helg! Cyklar och utsrustning- bilen blev alldeles full!

Skönt att komma ner till stugan och bara ha en lugn, mysig kväll. Vi har ätit gott och laddat allt vad vi orkar. Ska försöka sova länge i morgon. Sitter på en väldigt seg internetuppkoppling här, får se om det lyckas laddas upp på bloggen.
Vi har laddat med god mat på Tacco-bar ikväll. Håller på att summera våra saker och ska försöka packa ihop oss under kvällen. Mycket att tänka på! Imorgon efter lunch drar vi mot Motala!
Kvällens vitaminbomb och energikick blev jordgubbar med glass! Båda jobbade vid våra datorer och kvällen bara försvann. Blir så ibland!

Promenad runt svartån på kvällen, nästan som en riktig sommarkväll-UNDERBART!

Vi åt hemgjord Pizza och ägnade sedan kvällen åt lite jobb vid datorn och fotboll.

Ett sista tränings-pass på cykel idag. Blev lite regn på oss även idag på slutet. Nu ska vi träna lite lättare och ladda med bra mat under veckan! Träffade Annica och Kessi på Rönnby, när vi var påväg tillbaks.

Började våran lördag med en löpar-runda på Björnön.
Patrik tillbringade sedan dagen med Henrik och Erik i garaget i Ransta. Henrik håller på att sätta fast nya bakskärmar. Snart dax för lackning!

Annette hade brudpars-fotografering utanför Kolsva på eftermiddagen och fick sällskap av Eva. Väldigt roligt att träffa Eva, och det kändes riktigt bra att ha en extra fotograf med sig!

På kvällen åt vi middag hos Kalle och Pernilla. Ola och Anna var också där och ett gäng barn och ungdommar.
Länge sedan vi träffades!

Ikväll har vi fått prova på Fish-spa på UNIK. Väldigt roligt att få prova, det kittlades ganska mycket från början, men man vande sig efter ett tag. Vi hade en mysig fredagkväll och beställde pizza.

Sådan glädje och lycka när studenterna hyllades i stan idag! Så roligt att få mingla och njuta av deras lycka- det smittar av sig!! Man blir fantastiskt glad! Träffade också dessa härliga tjejjer i vimlet. Tjejjer som jag delat en underbar tid i livet med- småbarnsåren och föräldraledigheten. Tre av killarna tog studenten idag! Otroligt vad tiden har rusat iväg!

Patrik har haft en riktigt lång arbetsdag idag, 16 timmar på jobbet och fortfarande inte kommit hem! Han är nog ganska trött när han kommer.
Annette tog en promenad till Knektgatan efter jobbet och satt på Anna och Jannes altan och pratade en stund. Underbar kväll, så skönt att vara ute. Känns som att sommaren är på väg!

Vi har inte precis firat nationaldagen, men vi har ätit en god middag med Marianne och Ingvar. Lite blandad plockmat, det blev jättegott och det var roligt att träffas.

Ett bra träningspass någonstansa mellan 6-7 mil idag!! Känns i kroppen. Sådan tur med vädret, bara sista biten från Rönnby som det regnade på oss. Nu blir det en kväll med god mat- det har vi förtjänat!!

Patrik kom hem ikväll! Det blev direkt till Björnön för en runda i spåret. En jätteskön kväll efter en ganska regnig eftermiddag! Svängde förbi familjen Östberg på vägen till Björnön och pratade en liten stund.

Efter löparrundan blev det myskväll hemma med Taimat från Red Chili. En lugn och skön kväll hemma. 

En rolig kväll tillsammans med sonen. Vi har lagat massor med mat och fyllt Henkes frys med matlådor. Henrik har lagat maten och Annette har fixat med disk och kringfix.  Vi åt god Pasta med köttfärssås och kunde konstatera att den blev väldigt bra! En mysig kväll. Det ska vi göra fler gånger, och prova andra maträtter.

Klockan ringde kl. 8.00. Vi hann med en motions-runda runt Svartån innan Patrik packade ihop sig och åkte upp till Hälsingland. Ledningsmöte börjar i morgon, men han åkte upp lite tidigare och hann med massage på spaet.

Annette har shoppat skor idag, två par träskor! Blev träning på gymmet på kvällen.

En kväll på favorit-restaurangen. Ätit och druckit gott och haft en väldigt bra kväll!

Hade tänkt ta ett cykel-pass idag. Ända tills vi insåg att det var kallt, regnigt och blåsigt. Blev ett träningspass på gymmet istället, och lite cykling på deras träningscyklar.
På eftermiddagen gjorde vi som alla andra Västeråsare- begav oss till Erikslund shoppingcentrum. Oj vad mycket folk! Vi fick iallafall lite shoppat och sprang också ihop med Mathilda och Gösta.

Båten ligger nu på sin plats på Öster mälarstrand. Patrik var med och sjösatte på eftermiddagen. Skönt att ha den på plats- vi hoppas på många mysiga eftermiddagar och helger framöver.

Annette var på invigning med Annie och Lovisa på nya Juvelen- vår nya granne. Mycket människor som minglade, roligt att träffa Ursula också!!