Ett bra slut på arbetsveckan, och start på helgen. Vi träffades på Tabazco efter jobbet och afterworkade en stund. Härligt med fredag!

Annette hade en rolig kväll med stadens företagare på Blue Moon Bar Det var Västerås Tidning som höll jubileumsparty. Jan Johansen var kvällens artist!


Föreläsning om Pensionssparande via Nordea och sedan filmkväll " Kvarteret Skatan". Filmen var underbar- en rolig kväll med mycket skratt.
                                            
Mathilda, Andreas och Gösta överraskade oss med ett besök idag! Så roligt att se dem!

Efter jobbet hade vi planerat våffeldag (eftersom vi ännu inte firat våffeldagen). Nu blev det hamburgare på Burger King med Henke istället och sedan blev det bil-affär. Henke köpte sin nyabil!Jobbarkväll på Porträttstudion . Vi har målat väggarna och bytt vinylgolven i våra studios. Nu är det vitt och fräscht! Pastasallad från Pastaexpressen till middag!
Idag har vi njutit av våren. Vi har promenerat milspåret på Björnön och tog en fika-paus på ångbåtsbryggan. Så härligt att vara ute i vårsolen!!

Lasagne med rödvin till middag på kvällen- gott och mysigt!

Patrik och Henrik åkte Stockholm tur och retur och kollade in en bil på förmiddagen. Annette tog en löparrunda i hamnen.

På eftermiddagen blev vi bjudna på restaurang av Marianne och Ingvar.  Blev en mysig eftermiddag, med fortsättning hemma hos Marianne och Ingvar.
Ikväll träffades vi för att fira med bubbel - fanns så mycket att fira och vara glada över!
Nu har vi skrivit avtal på Henkes nya lägenhet! Känns jätte-rätt och kommer att bli väldigt bra! Vi firade lite på Bishop Arms !  

Vilken lyckokänsla! Henke fick lägenheten han budat på! Känns bara så himla bra! Inflyttning 1 juli- det kommer att bli jättebra!

Cissi kom förbi och lunchade med oss på jobbet idag! Väldigt trevligt!

Annette och Ann-Sofie hade en mysig kväll med god mat ute på Erikslunds shoppingcentrum. De hade lilla-lördag med trubadur inne på restaurangen- gillar verkligen sånt!

Det blev mat på Tacco-bar ikväll innan vi gick hem efter jobbet. Skönt att bara sitta och prata en stund efter jobbardagen.
Har varit en mycket spännande dag. Väntar på besked om en lägenhet till Henke- hoppas det blir klart i morgon!
Annette och Anna träffades på en fika en stund idag. Roligt att se att Anna var så stark efter sin operation.

På kvällen skjutsade vi och hämtade Henke i sitt garage i Ransta. Lite film och mat för oss däremellan.
Idag skyltade vi om i stora fönstrerna på Porträttstudion. Pälle och Patrik fixade mätning och uppsättning snabbare än vi hade räknat med. Vilka superkillar vi har!
En välbehövligt lugn lördag. Vi jobbade lite, tog liten promenad och tillbringade sedan lördagkvällen hemma. Vi lagade god mat och hade en mysig lördag-kväll.

En riktig rolig tjej-kväll för Annette, Anne, Cssi, Matilda och Josefine. Vi åkte till Kvarnholmen och var med under inspelnngen av The Voice. Vi kände oss väldgt nöjda! Så roligt att få se hur allt fungerar runt omkring hela inspelningen, och alla proffsiga människor som gör ett fantastiskt arbete.

Vår torsdag blev en jobb-kväll varvat med lte TV och god mat.
Annette och Ingrid åt sallad på Oliodeli efter jobbet. Mysigt att prata bort en stund!

Patrik och Henrik åkte tur och retur till Gävle ikväll. Tanken var att det skulle bli en bilaffär- men objektet var inte rätt. Blev bara hamburgare på Mc Donalds i Gävle och sedan resa tillbaks hem igen.
 
Henke och Annette på lägenhetsvisning och sedan middag på Pizza Hut.

På kvällen tittade vi på film hemma.
Ikväll har vi fixat i butiken. Mycket tavlor att hänga! Blev riktigt mycket gjort i kväll!!

Middag med våra föräldrar idag. Vi lagade lax i ugn och hade en mysig eftermiddag.


På eftermiddagen/kvällen tog vi en promenad på Björnön. Så härligt att andas vårluft!

 Idag har vi tagit det lugnt och bara haft det bra. Åt lunch på Nancys.

Vi tog en promenad i det härliga vårvädret ute på Björnön. Känns underbart att ha en så härlig tid framför oss nu, med vår och sommar!!!


På kvällen lagade vi pastagratäng och tittade på melodifestivalen. Grattis Västerås och Loreen- Rätt låt vann!!!

Idag har vi bokat skidstuga till vår vintersemester 2013 i Sälen! Det är sån populär vecka i fjällen och börjar redan bli ganska uppbokat på många ställen.

En lugn fredag-kväll hemma. Vi relaxade med taimat, The Voice och hälsodryck ( dock lite olika uppfattning om vad som är hälsodryck).

Vi har haft lugna kvällar hemma. Patrik är sjuk och vi har bara tittat på film och kurerat oss här hemma!
                                    


Tisdag med taccos! En lugn kväll hemma.
Patrik hann med en joggingrunda på Björnön också.

Annette ledig idag! Tvättat, handlat, tränat, tvättat bilen, lagat god kvällsmat. Hälsade på Marianne och Ingvar en stund på eftermiddagen.

På kvällen blev det filmkväll hemma. En lugn kväll med god mat!
                        

Under förmiddagen följde vi med spänning Vasa-loppet på TV. Eftersom vi var tvugna att lämna stugan tidigt satt vi i Majkens värmestuga och tittade, jobbade och fikade. Så roligt att se loppet och platserna på TV, nu när vi precis tagit oss igenom samma resa.

På vägen hem åkte vi förbi Ransta och tittade på Henkes arbete med sin bil.

Hemma blev vi uppvaktade med presenter efter vårt lopp! Vi köpte hämtmat och tog ett glas vin medans vi packade upp. Katterna festade med oss och var nog glada över att ha oss hemma.

En solig och mysig dag. Vi har gjort lite olika saker idag. Patrik har åkt 2,5 mil längdskidor, Familjen Odén har åkt utför och Cissi och Annette har promenerat.

På eftermiddagen lyxade Annette och Cissi med behandlingar på spa. Vi var som nya efteråt!

Bilbanstävling hela gänget nere på Torg-gallerian, sen pizza och melodifestival.

Cissi och Annette åkte lite längdskidor på förmiddagen. Patrik åkte utför med familjen Odén.

På eftermiddagen bokade Cissi och Patrik fotvård, vi väntade i baren på Harrys under tiden. Börje Salming minglade förbi oss i baren.

Tacco-kväll med hela gänget hos Odén på kvällen. Vi lagade mat tillsammans och hade en mysig kväll och tittade på The Voice.
En helt underbar dag. Nästan som vår. Sol, vindstilla och bara så härligt. Annette, Cissi och Annie solade och tittade på alla andra som åkte skidor och bräda. Vi har det så sjukt bra!

På kvällen gick tjejjerna på Hotel Bygelhof spa-avdelning. Bubbel  och relax- en jätteskön kväll.

Killarna hade egen afterski, och gick iväg till Sälfjällstorget och tävlade i bilbana.
                           

Patrik gav sig ut i längdspåret idag, och familjen Odén åkte utför. Vi andra tog det lugnt i solen utanför stugan.

På eftermiddagen samlades vi hos Odén och drack Lumumba. På kvällen blev det bastu och mys i stugan.