Torsdagsmysig kväll hos Henke. Mysigt att få träffas och äta tillsammans och få surra en stund.

Myskväll hemma med massor av ljus och jobb lite samtidigt för oss båda.
Blir en bättre morgondag när vi kan förbereda oss och jobba lite såhär på kvällen. Nu är vi redo för torsdag!
 
 
 
En fika på stan för mig på dagen idag- inte alltför ofta man lyxar med sånt en vardag. Trevligt sällskap också- träffade Björg.
Patrik och Henrik åt middag hos Marianne och Ingvar ikväll.
 
 
Vet inte hur många år på raken som vi gjort en höst-tur till Åland med Anna och Janne. En väldigt trevlig tradition i höstmörkret. Förr var vi väldigt många med alla barn, och barns kompisar. Den tiden är förbi, nu åker vi själva och det blev en mysig helg.
 
 
Birka,
Har slarvat med bloggsagboken här. Nya tag igen! 

Ikväll blev det middag med Marianne och Ingvarvpå IKEA. De har ju lilla lördag på onsdagarna och man äter en 3-rätters meny för 49:-.


Myskväll hemma i soffan! Lite jobb för oss båda, och lite knägymnastik för Patrik. Han ska på sitt första besök hos sjukgymnasten på onsdag, men har börjat köra lite egna övningar nu innan.
Mysigt med höstmörkret, ljus och en kopp te.
 
Haft en lugn helg, för vila och återhämtning. Vi har mest varit hemma, lagat god mat, tittat på film och fixat lite hemma. Idag (söndag) träffade vi Marianne, Ingvar, Annica och Erik på en lunch/fika på IKEA.
 
Annette på Mode och mat-gala med insamling till förmån för Cancerfonden. En superhärligt kväll. Hade sällskap med Annie och Anki.
Vin och piff i studion innan vi kom iväg.
En liten mini-promenad ner till Taco-bar för att testa Patriks knä ikväll. Kändes inte jättebra att gå på, men det ska ju användas ändå i små doser. Svårt det där att göra lagom. Vill ju att knät ska bli starkt och friskt så fort som möjligt.
Efter Taco-bar blev det film-kväll hemma för oss.
 
operations-dag i Eskilstuna för Patriks knä. allt har gått bra och vi har bara tagit en lugn eftermiddag och kväll efteråt.