En lugn kväll hemma vid TV:n- precis vad vi behövde!
Ungdommarna kom till oss i kväll. Vi åt middag, fikade och drack glögg. Ungdommarna betalade sina räkningar, och Henrik visade sin nya tatuering och sina nylackade fälgar.

Middag med Cissi och Mange på Red Chili- suveränt god tai-mat. 


Vi har haft en lugn och mysig dag på Vallby Julmarknad och på skyltsöndagen på stan.

Vi åt god mat på Nancys i Igor-gallerian.Vi har haft en rolig helg med Dyveke och Tomas, men tiden har gått jättefort.  Dyveke och Tomas flög hem i stormen på söndag-kväll.
Vi har tillbringat dagen på Erikslunds shoppingcentrum och handlat endel. En mysig kväll med god mat på Ceders resturang, så roligt att få umgås med Dyveke och Tomas ordentligt.
Dyveke och Tomas kom till Västerås ikväll, och vi startade med en kväll med Annie och Pälle på Porträttstudion. Vi åt mat och fotograferade i studion.
Julstjärna, lyktor och adventsstaken framme! Vi handlade och fixade lite hemma- och fikade med lussebullar!
En skön onsdag-kväll med kyckling-wraps och vin. Myskväll vid TV:n.
Tisdagskvällen bjöd på hämtmat och jobb. Patrik var på jobbet och Annette redigerade bilder hemma vid datorn.

En riktigt trevlig kväll i Företagarnas hus. Vi fick vara med på Julöls-provning och lära oss massor. Roligt också att träffa Ursula och Erik.

Idag var vi allihop i Hallstahammar och firade Henrik på hans dag. Helt otroligt att sonen är 20 år!!!!
En mysig dag på stan med mycket fika. Först träffade vi Ann-Sofie och sedan Peo, Elsa och Eugen. Vi tog en fika-lunch på Igor och gick sedan upp till Porträttstudion för en liten guidad tur.


På eftermiddagen var vi hem till Henrik och Sophie en liten sväng och lämnade lite saker inför deras bjudning imorgon.
Annette och Cissi pratade bort flera timmar över en buffémiddag på HongKong.

Hemma blev det sedan brasa, ljus och spotify-musik-gissar-tävling.
Patrik jobbade hela kvällen. Annette bakade jordnötsrutor till Henke- han ska ha öppet hus i helgen för släkt och vänner.

En trevlig kväll hemma hos Björg och Per-Arne. God mat,vin och riktigt trevligt sällskap. Väldigt nära hem efteråt också!

Lång arbetsdag. Film med ost och kex på kvällen.
Sanna, Anders, Malte och Tuva-Li hälsade på i Västerås idag. Vi åt lunch hos Marianne och Ingvar. Jätteroligt att träffa dem!


På kvällen åt vi middag på Tacco-bar!
Motion på Björnön idag- en kall och mysig dag!

På kvällen firade vi farsdag med middag på Slow Down. Mysigt och gott!




Idag följde vi med Henke och Sophie till Henkes nya garage-plats i Ransta. Roligt att få se garaget- där han kommer att spendera mycket tid framöver.


En riktigt mysig och lyxig kväll med middag på favoritrestaurangen Limone. Sen Tv och filmkväll hemma med godis och brasa.
Mysig fredag hos Cissi och Mange med god mat och glada människor. En till löpare till Lidingöloppet anslöt sig också till gänget- när Jonas bestämde sig direkt. Vi blir ett riktigt stort gäng!!!

Henrik kom förbi och visade upp tank-locket som han lackat på jobbet ikväll. Blev jättesnyggt. Han tog med mamma på en liten åktur i bilen också!

Godis, film och matlagning hemma i kväll.

Patrik och Henrik åkte till Uppsala efter jobbet och hittade Henkes nya bil! En jättefin Volvo S60 2.4T 200hk 2001.



De åkte förbi och visade upp underverket när de kom hem!
Henke och Patrik tittade på några bilar efter jobbet. Det är Henke som är på jakt efter en pendlings-bil. Blev dock inget bil-köp idag. Vi åt sedan våfflor hemma hos oss.
Henke, Sophie, Marianne och Ingvar åt söndagsmiddag med oss idag. Vi gjorde en köttgryta, och Marianne hade bakat äppelkaka.
Höstfest hos Lasse och Maria. Vi fick träffa Anders och Lena och hade en riktigt mysig kväll.
En kväll i höstens tecken. Underbart god älg-gryta med svamp, palsternackamoss, potatis och massor av tillbehör. Vi satte oss senare i deras fina "rök-rum" där det severades rom.



Ikväll firade vi Cissi och Daniel som fyllt år i veckan. En supermysig kväll på Tabazco med tacco-buffé och massor av gott att dricka. Blev en hel del spännande planering för det kommande året!

Idag hade vi lunchdate på Ceders.

På kvällen blev det bara en mysig kväll hemma med katterna.

God mat, godis och en bra film ikväll.