Igår torsdag åt jag lunch på Kajens fik med Charlotte som jobbar med Patrik. Jättetrevligt och god mat som alltid på kajens.
Hemma håller vi på att få våra katter att vänja sig med varandra, det går lite sådär. Vi behöver vara med och styra upp lite, och det kommer nog ta ett tag innan det fungerar bra på riktigt.
Blir en lugn helg hemma!
 
Annette och Ingrid lunchdejtade på Oliodeli idag. Härligt att sitta ute solen och njuta av sensommaren.
Patrik träffade Kalle och Tommy på Bishop Arms på kvällen.
 
 
 
 
 
Avtackningsmiddag på Gaston bar och kök i Sala -grekisk restaurang. Patrik var där i Måndags-kväll och deltog i avtackningen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Myskväll hemma med våra katter. De är inte helt överens ännu, men ikväll kunde vi iallafall slappa i soffan alla fyra. Lite i varsin ände- men ändå tillsammans.

Söndag tillbringade vi nästan bara hemma. Bosse och Sune håller på att fundera ut hur de ska förhålla sig till varandra och vi försöker underlätta den processen. Det kommer nog bli bra tillslut, men det tar sin tid.
Marianne och Ingvar kom över och fikade med oss på eftermiddagen.
På kvällen tog vi en timmes Power Walk- kändes skönt- Avslutade med ett stop på Pizzerian och tog med söndagsmiddagen hem ;)
 
Marias 50 års fest och Oscars 25 års fest blev till ett helt underbart 75-års jubileum. En riktigt trevlig kväll på Stadshotellet.
Med Annie och Pälle
Hela familjen Riby uppträdde på scenen.
Med födelsedagsbarnen
 
Efter lite överägande har vi beslutat oss för att Sune som kommer från Huskatten får flytta in hos oss. Vi har läst lite om honom och tror att Bosse och Sune kommer att ha sällskap och gilla varandra till slut. Nu har de ännu inte träffats, eftersom vi har delat av en liten bit av hemmet åt Sune. Han får tid att landa lite och boa in sig- det är så stressande för katter att byta miljö. Det kommer att bli bra tillslut.
Nu håller vi på att ladda om för kvällens fest på Stadshotellet. Ska bli superroligt!
 
Ikea-frukost för mig, mamma, pappa, Annica och Cissi idag. Bra start på dagen med en bauta-frukost!
 
 
För oss blev det grill-kväll och film hemma på kvällen. 
 
 
Här har vi kommit av oss lite. Nu blir det nya tag.
Sista veckorna på semestern var vi ute med båten väldigt mycket. Vi känner oss så nöjda med vår semester och det känns bra med höst nu. Hoppas hinna med lite båt-turer också framöver, hösten är ju lång!
1,5 veckor har vi varit igång igen. Känns höst i luften.
Idag har vi firat Emma som blev 14 år. Ett bra tillfälle att träffa alla också, nu efter alla semestrar.