Ser tillbaks på 2012- självklart har det varit både glada och jobbiga stunder- men absolut mest bra! För oss har de stora händelsena varit sonens flytt till egna lägenheten, och året vi genomförde En svensk klassiker tillsammans. Är tacksam för alla nära och kära som finns i vårat liv- vi är lyckligt lottade!
Välkomnar 2013- och hoppas på mycket tid med nära och kära, nya utmaningar och framförallt att vi alla får ha hälsa och välmående. Gott nytt år alla vänner!

Nyårskramar Annette och Patrik
Firar ikväll in det nya året med vänner i Västerås! Gott nytt år!
Sovmorgon, och film-mys i soffan. En riktigt bra söndags-start. Har tittat igenom lite gamla film-klassiker, som vi sett för länge sedan men nästan förträngt.
Vi har sedan haft vår egen T-söndag. Träning på gymmet och sedan löpning på Björnön. Jätteskönt! Var ett tag sedan vi gymmade, och det blir spännande att se hur kroppen reagerar på det här.
Vi hade en skön och lugn eftermiddag och kväll hemma. Fortsatte titta på filmer, bakade bröd och lagade en festlig middag. Väldigt skönt att vara ledig och hinna ta igen oss ordentligt.
 
Dagens utflykt gick till Lögarängen. Vi simm-tränade och hade med oss lunch och hade en skön eftermiddag. Inte alls mycket folk i badhuset. Fler badhusbesök för oss ska det bli framöver, så avkopplande och skönt att röra på sig. Bastun efteråt är ju underbart skönt!
På eftermiddagen har vi varit hemma och skrotat, fixat och degat. Gjorde 13 matlådor- 3 olika menyer. Lite roligt när man har tid, och skönt att ha sen när vi jobbar igen.
Myskväll med brasa, ljus, taccos, rödvin och flera filmer. En skön kväll hemma!
Ledig fredag!
Vi började dagen med skid-träning på Apalby. Mycket folk ute på gärdet- märktes att många var lediga den här dagen. Solen lyste och spåren var riktigt bra- Riktigt roligt med skidåkning med de förutsättningarna.
På eftermiddagen var vi till Erikslund och provade ut en ny kostym till Patrik. Riktigt fint blev det! Lite annan shopping också, men kostymen var det viktiga.
Vi lagade mat hemma och gick sedan ner på stan för en liten pub-rund ;)
Först till Folkets bar och sedan till NOM. Väldigt trevliga ställen båda två på väldigt olika sätt. Vi hade nog bara tänkt oss en liten vända på stan, men det var trevligt och kvällen gick fort. Blev en hel-kväll på stan.
 
Jobbardag idag! Klockan ringde kl. 5.40- men vi vaknade strax innan. Lite tungt faktiskt- är inte helt färdig med ledigheten ännu och den där ledighetskänslan är kvar i kroppen. Det har iallafall gått bra, Patrik kom över till Porträttstudion och åt lunch med mig. Sen åkte vi och tog en fika på Brynolf Bagare. Saffranssemlor har vi inte sett innan- men de fanns här!
Efter jobbet kom Henke och åt middag och fikade med oss. Bosse var väldigt nöjd med det och passade på att kramas så mycket han orkade.
Nu har vi 5 lediga dagar framför oss- känns väldigt lyxigt och bra! Börjar med en TV-kväll här hemma ;)
Kväll med vänner hemma hos oss. Vi lagade mat och spelade julklapps-spelet- Alla vann!!
Vi har sedan några år tillbaks haft som tradition att gå ut och äta tillsammans- ofta på juldagen. I år blev det hemma hos oss på annan-dagen istället. Alla jobbar i morgon, så det blev inte jätte-sent.
 
 
 
 
 
Julklappar och mys hemma hos oss idag- ingen julmat dock. Vi åt lax i ugn och det kändes frächt och rätt idag. En mysig eftermiddag. Det tråkiga var att Patrik fick väldig tandvärk- och inte riktigt kunde njuta av dagen som vi andra.
Vi hade planerat för en kväll på krogen. Men vi planerade om, och tog en mys-kväll hemma istället. Inte roligt att gå iväg på krogen med tandvärk. Hoppas få en akut-tid hos tandläkaren i morgon.
Haft en jätte-bra julafton på Rönnby. Allt som hör till och precis som det ska vara.
Tack familjen för en mysig och god dag!
 
Skidträning på Rocklunda idag. Känns så bra att få ett längre pass mitt i allt julätande ;) Får se om vi hinner med ett pass i morgon också- vore väldigt bra! Träffade på Annika och Kim som gjorde ett sista pass innan deras resa. Tyvärr blundar Kim på bilden, men jag har bara den så den får vara med ändå.
En riktigt skön eftermiddag hemma för oss efter träningspasset. Är så mysigt att spela julmusik, äta massa gott, titta på film och till och med sova en stund. Ingen julstress här!
Vi gjorde skinkan och Jansson mot kvällen och tjuvstartade med ett litet julbord hemma. Uppesittar-kväll med godis och film. Mysigt med Jul!
 
Sista julklapparna inhandlade! Vi var till Erikslund och handlade lite, och det var faktiskt inte så farligt mycket människor. Hade förberrett oss på värre. Fika hos Marianne och Ingvar efter shoppingen.
Till Ransta och hjälpte Henke med att transportera sig hem efter att ha lämnat sin bil i garaget. Den ska lagas och fixas lite och han har nu min bil sålänge.
Så hade vi en riktig fixar-kväll. Städat, gjort köttbullar och slagit in alla julklappar. Att slå in julklappar var ett riktigt företag, eftersom Bosse ville vara med och nästan bli inslagen i varenda klapp. Fick lura och avleda en hel del. Nu blir det bara mys resten av kvällen. Godis och lite röd-vin!
 
 
Härlig känsla! Julledigheten börjar nu!
Vi avslutade arbetsdagen med en AW i studion, beställde Pizza och hade en bra start på helgen. Annie och Pälle och Anki afterworkade med oss. Nu ska vi börja med en lugn helg och bara ha det superbra! God Jul alla vänner!
 
Tidig start idag! Storhandling på Ica Maxi strax efter 07.00. Så skönt att slippa trängas med alla andra i helgen. Har dock handlat helt utan handlingslista och bara på känsla- så vi kommer nog behöva komplittera lite ;)
Sista arbetsdagen före jul idag! En rolig och väldigt spännande dag! Hoppas att alla bilder är rätt inför dagens leveranser!
Lunchade med Ingrid på Restaurang Vita Elefanten. Ingen av oss hade varit där förut, men det var bra. Många olika rätter på deras buffé.Så roligt att hinna träffas också innan hon åker på sin resa. Vi har varit lite dåliga på att ha tid samtidigt.

Annette och Cissi på tomte-natta. Handlade lite jul-klappar och åt på Taco-bar. Inte alls mycket köer och folk. Vi hann med massor. Roligt att träffa Cissi också.

Precis hemkomna efter en glad kväll på Sigurdsgatan 25. Henrik fick biljett till denna kväll av oss i födelsedags-present. En jätte-trevlig kväll. Nu är vi super-trötta och ska bums kasta oss i säng. Lite små-jobb för oss båda först bara. Blev en riktigt lång dag.
 
Julklappsbyte och vinlotteri på Patriks jobb idag. Ingen vin-vinst denna gång, men en flaska Glögg i julklappen!
Annette och Henrik åt hamburgare på Mc Donalds efter jobbet. Jätteskönt att slippa laga mat efter en hektisk arbetsdag. Roligt att jobba i julrusch- men man blir väldigt trött efteråt!
Nu blir det bara dega i soffan resten av kvällen ( och förmodligen lite jobb vid datorn också).
Patrik tog en kvällsrunda på skidor tillsammans med Johan efter jobbet. Blev 1 mil i spåret.
 
 
Kurs-avslut idag på våran Crawl-utbildning. Lasse har varit fantastisk på att dela med sig av sin kunskap och få oss att förstå och kunna utveckla oss. Det är en konst att kunna lära ut. Även idag fickvi jobba med att hitta rytm och känsla. Vi ska försöka oss på lite egna simm-pass nu under julen. Simning är en jättebra träningsform.
Eva tittade in i studion idag. Så roligt att träffa henne!!! Länge sedan jag levde Basket-liv nu, men vännerna därifrån är ju något alldeles extra. Vi har ju varit så stor del av varandras liv under många år.
Blev en lugn kväll hemma för oss. Efter gårdagens skidpass och dagens simning är vi ganska möra i kroppen. Morden i Sandhamn och en tupplur i soffan.
En skön eftermiddag hemma. Vi blev faktiskt ganska trötta av förmiddagens träningspass- passade jättebra att ta det lugnt hemma  efter det. Vi har degat vid TV:n samtidigt som vi har jobbat, vi har äntligen riggat upp den portabla fotostudion hemma och tagit våra julkort. I sista minuten som alla andra år ;-) Men så roligt att vi ändå fick ihop det!
Vi gjorde en stor Lasagne och åt lite av den med ett glas rött. Perfekt söndag-middag, och skönt att ha lite färdig mat i veckan. En riktig julfika precis nu, och tände 3:e ljuset. Har varit en väldigt behaglig 3:e advent.
 
 

Teknikträning med Stadtpallen ute i Surahammar. Väldigt bra att få träna på olika moment och få lite feedback och tips. Att hitta den egna rytmen och känslan- inte alltid helt lätt.

Idag har vi gjort lite ärenden på stan och fixat lite hemma. Lite förberedelser med vallning och packning inför morgondagens skid- träning.

Taccos, rödvin, så mycket bättre och en mysig kväll hemma. Just nu spelar vi gamla godingar på Spotify.

Oj vilken bra start på helgen! Ett så bra sätt att få slappna av och bli sådär skönt fredagstrött. Vi tillbringade kvällen på Glada Oxen och hade med oss middag och öl. En väldigt bra kväll!

Patrik träffade rese-gänget på en pub och mat runda på stan. Bishop, Harrys och Cirkus. 
 
 
 
 
Annette och Anna åt Lax-planka och pratade bort en kväll på 2 rum och kök. Gick hem och tog ett glas vin i vårt Wiskey-rum efteråt och även Patrik och Janne kom och pratade en stund efter deras runda.
 
Marianne och Ingvar hälsade på i studion idag och grattade Annie i förskott!
Tack snälla mamma för gott fika också- vi får lyxa oss lite ikväll!!!
Ett speciellt datum idag! Vi hade många brudpar i studion, det första redan kl. 7.15. Fart och fläkt och en väldigt rolig men lång dag på jobbet. Både jag och Annie satt kvar och jobbade ifatt efter stängning- skönt att göra så ibland.
 
Patrik hade också en lång arbetsdag och avslutade på Bishop med en kollega efter jobbet.
 
Lång och intensiv dag på jobbet. Kändes jättebra att komma ut på Rocklunda och träna lite skidor på kvällen. Blåste lite kallt, men det gjorde inget när man väl var igång.
Efter passet åkte vi hem och lagade en god tisdagsmiddag med vin. Ska försöka ta en tidig kväll- har båda en lång dag med tidig start i morgon. Behöver nog endel sömn för att ladda upp oss ;-)
 
 
Mysig kväll på Erikslund med Henke. Själva shoppingen var väldigt snabbt avklarad, varken jag eller Henke är några riktiga shoppare. Vi åt Tai-buffé och satt där och pratade bort tiden istället. Så roligt att träffa honom och höra lite om hans planer.
Måndag igen och då är det Crawl-kurs för oss på lunchen. Lasse är fantastiskt duktig på att lära ut- det går frammåt helt klart. Bara en måndag kvar nu! Sen ska vi nog försöka träna crawl på egen hand och eventuellt haka på någon fortsättningskurs efter jul. Känns som att det är väldigt bra träning!
Patrik åkte tillbaks till jobbet efter simningen. Själv tog jag det lugnt, bastade och bara tog igen mig. Blir faktiskt väldigt trött efter dessa pass- trodde nog inte att simning kunde kännas så utmattande.
Åkte förbi mamma och pappa en sväng och det var ju riktig TIMING! Favorit-kakorna kom precis ut alldeles nygräddade från ugnen. Riktig LYX-fika altså!
En riktigt kall dag- men skönt när man väl fick upp värmen. En skid-runda på Gärdet vid Apalby- mysigt att komma ut och få njuta av ljuset och solen ett tag.
Varm choklad och brasa för att få upp värmen efteråt.
En relaxig eftermiddag hemma sedan. Mot kvällen gjorde vi pesto-lax och tände ljus nr 2. En riktigt skön söndag!
Lördag kväll firade vi Ingrid som hade sin 40-års fest. Mycket folk och god mat- en jättetrevlig kväll.
Så roligt att bli överraskad!  Patrik hade planerat fredag-kvällen och det var så roligt att inte veta.
Det blev middag på Grekisk restaurant och sedan vidare till det nya stället "Folkets bar". Det stället var verkligen mysigt. Dit kommer vi att gå till fler gånger!
Kvälls-träning på Rocklunda-gärdet. Vi tog några varv, och det kändes så bra att få komma ut och avsluta en lång arbetsdag med lite skid-träning. Känns på något sätt alltid lite motigt att ta sig ut i mörkret efter jobbet- men vad glad man känner sig sedan, att man gjorde det ändå! En riktig vitamin-injektion! Ska absolut bli fler kvälls-träningar framöver!
En riktig vinter-dag! Lite småmysigt när man får vara inne och bara se ut över yrvädret utanför! Promenader till och från jobbet- känns juligt och väldigt härligt!
Efter jobbet tog jag en liten runda på stan. Träffade Cissi och Britt och fikade med dem på Espresso House. Mysigt avslut på jobbar-dagen.
 
Patrik tillbringade onsdags-kvällen på ABB arena syd tillsammans med arbetskamrater och tittade på VSK- GAIS.
Lasagne och vinprovning förgyllde vår tisdagskväll. Vi tyckte lite olika om vinet.
Måndag lunch = Crawlkurs på Lögarängen. Idag blev vi filmade både över och under vattnet. Ska bli roligt att se filmerna sedan och få en överblick. Medtagen lunch på läktaren efteråt och sen snabbt tillbaks till jobbet. Både stressigt och avkopplande på samma gång.
Efter jobbet gjorde vi köttbullar. Marianne och Ingvar och Henrik kom över och åt middag med oss. Nybakade Kärleksmums till efterätt som Marianne hade bakat idag!
Efter lite letande i skrymlen och vrår, hittade vi till slut på alla tillhörigheter för att komma ut på säsongens första skid-tränings-pass. Solen sken och det var kallt- man mår så bra och känner sig så glad i själen av att komma ut- och vad roligt det är med skidor!!! Spåren var faktiskt bättre än vi trodde- hoppas komma ut någon kväll i veckan också!
Känns i kroppen att vi tränat idag! Blev en skön kväll hemma sedan. Vi lagade Wienerschnitzlar för första gången, det ska vi absolut göra fler gånger. Blev riktigt bra!
Cissi och Manges stora flyttar-dag! Vi flyttade prylar och hade samtidigt en rolig dag med vänner, grillade korv, fikade och provade olika möbleringsförslag. Nu finns nästan alla saker i Barkarö
Ganska trötta efter dagen och gårdagen. Vi gick ut och åt middag på Hong Kong och tog sedan en mys-kväll hemma.Proppmätta efter en jättegod middag!
 
 
 
Patrik tillbringade ett dygn på Sätra Brunn, tillsammans med kollegorna från Prolog. Utbildningsdag och Julbord.
En superrolig kväll med skratt och djupa samtal. Vi åt på Indigo- väldigt goda tappasrätter och kvällen bara försvann. Fortsatte med lite vin uppe i studion. Nu ska jag kasta mig i säng så jag är pigg och stark inför morgondagens flytt. Cissi och Manges flyttlass går i morgon.