Frukost med vänner på Gåshaga Sealodge. Riktigt mysig atmosfär att vara i- och så trevligt sällskap!! Har varit så skönt att få ta igen sig såhär direkt efter vårt lopp. Känns faktiskt ganska mycket i våra kroppar idag- stela som sjutton. Vi tog en lugn förmiddag och tog en liten promenad innan vi styrde mot Västerås. Innan vi checkade ut, lade vi in en preliminär bokning för nästa år- känns som ett riktigt bra koncept med Lidingölopp och boende här.
Utsikt från vår balkong:
När vi kom hem till Västerås blev det fika hemma hos Marianne och Ingvar, hela familjen Bergh var också där. Jättemysigt att träffas en stund.
På kvällen hemma blev det pizza, godis film och återhämtning. Känns som att vi behöver det!
 
Blev en bra dag på Lidingö! Efteråt känns det ju självklart jättebra, särskilt efter att vara färdiga med årets klassiker.
Känslan precis innan ett sånt här lopp startar är så speciell. Man har tränat, laddat och fixat- och känner sig så taggad och stark. Uppvärmning tillsammans med tusentals andra entusiaster, känslan när starten går- alla överladdade människor, trängsel, lera, lukt av linnement, focus- det är så häftigt!
Här kommer lite bilder från vår dag:
 
 
 
Efter allas målgång åkte vi vidare till vårt hotell på Gåshaga Sealodge- där vi skålade i bubbel och firade med vännerna. Så roligt att vara ett gäng som upplever detta tillsammans. Riktigt god middag i hotell-restaurangen. Blev en bra kväll! Rummen var ju också superhärliga! Morgonrockarna på sängarna såg så inbjudande ut och vi avslutade kvällen med en foto-session i badrockar.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu har vi klarat av sista delen i vår klassiker! Blev ett lopp i bra väder!!! Vi har ju faktiskt inte haft så mycket tur med sådant tidigare. Känns iallafall underbart just nu- så mycket minnen när man ser alla bilder uppradade!
 
Har varit ett otroligt roligt år. Men vi kommer att satsa på lite andra lopp i framtiden. Kanske gör vi enstaka lopp ur klassikergrenarna också. Nästa lopp blir iallafall Öppet spår för Patrik och Halv-vasan för Annette. Halv-distanserna känns mer rätt för mig- men det är roligt att ha genomfört den stora varianten!!

Nu är vi redo! På väg till Lidingö för dagens lopp. Känns bra- hoppas vädret är med oss! Har en bra målbild i tanken;)
Hämtade upp Peter vid 7.30- och styr nu mot Stockholm.

Nu är det nära! Massor att fixa och förbereda idag så att morgondagen ska flyta på bra. Vi började med middag på Nancys. Så skönt att få god och bra mat serverad utan att behöva fixa!
Kvällen har sedan bara försvunnit. Vi har handlat, packat och förberett för morgondagen. Mycket saker som ska med. Lite olika teorier om vad vi behövde för att må bra i kroppen hade vi dock. Annette har druckit smooties och vitamindrinkar, Patrik tog två Staropramen. Snart dax att hoppa i säng- blir tidig morgon i morgon!
 
 
Din son håller din hand en liten stund, men håller ditt hjärta genom hela livet!
 
Henke hälsade på oss ikväll! Han kom över för att betala sina räkningar och hyra in sig i vår tvättstuga. Vi tittade ordentligt på hans nya bil och lagade middag hemma. Rödspätta med svampfyllning stod på menyn ikväll. Som alltid så roligt att träffa honom och höra lite om hans tankar och planer.
 
 
 
Blev en liten runda på Björnön för oss båda idag! Skönt att hålla igång utan att göra för långa sträckor nu. Nu är det bra mat och lagom med träning som gäller- 3 dagar kvar nu! Ska bli häftigt på lördag- hoppas på sol! Verkar dock lite osäkert.
Idag träffades vi på lunch på Kajens fik nere vid hamnen. Deras sallader är helt underbara! Så mysigt att sitta där även en kall höstdag och inte alls samma trängsel som de varma sommardagarna.
 
Satt jättebra med en lugn och mysig hemmakväll denna kväll. Vi behövde det! Lite vin, brasa, god mat och mys i soffan med våra små godingar. En jätteskön kväll! Vi har mycket omkring oss nu, lugnet däremellan behövs.

Vilket spännande möte vi har varit på ikväll! Känner oss så imponerade och inspirerade av alla häftiga träningsmänniskor. Vi var på Sportköket för informationsmöte om Triathlon. Nya utmaningar väntar! Känns väldigt roligt!

Utställare presenterade produkter och vi bjöds på riktig hälsofika. Patrik vann en simm-mössa! Ett tecken på att det är dax att starta?

Båda startade jobba tidigt i morse och vi har jobbat mycket och länge hela dagen ( Patrik är fortfarande på jobbet). Men vi har också hunnit med lite roliga saker däremellan.
 
Annette åt lunch på Gaggerska gården ( Vallby Frilufsmuseum)- en superhärlig häso-tallrik! Sedan vidare till Rönnby på fika. Väldigt roligt att hänga lite med mamma och syster. Hann med lite snabb-shopping också och första jul-klappen är faktiskt inhandlad. Helt galet!!
 
 
 
På kvällen kom Henke förbi och grillade hamburgare med oss. Ger sån energi och gladhet i kroppen att få umgås lite med sonen- bättre middagsgäst kan man ju inte ha!
Patrik och Henrik åkte efter middagen till Hallstahammar och gjorde lite bil-affärer. Hoppas att den kommer att få vara med ett tag! Skönt iallafall för Henke att ha en bil att ta sig till jobbet med.
 
 
Vi har ägnat nästan hela eftermiddagen och kvällen åt att laga och äta en 3-rätters middag. Så mysigt och roligt att  ha tid att fixa. Vi gjorde en rätt i taget och åt den, sen lagade vi nästa och fick lite pauser mellan rätterna. En jättemysig kväll- och vår bröllopsfirar-middag som vi aldrig hann med igår.
 
Förrätt: Räk-crepes med bubbel
Varmrätt: Fläskfilé/bacon-gryta med Pasta och Amarone-vin
Efterrätt: Tiramisu och kaffe/the
 
 
Sista längre distansen innan Lidingöloppet avklarad! Nu blir det bara några kortare rundor för att hålla igång musklerna under veckan. Det är så skönt att springa i höstluft!!!
Vi känner oss iallafall redo för Lidingöloppet! Förutom att Patrik inte finns med på starlistan, något har blivit fel i hanteringen. Väntar på svar från Lidingöloppet- vi har gjort en felanmälan och skickat med kvitto och bekräftelse på anmälan.
Ser fram emot nästa helg- och ska ladda med bra mat under veckan!
Patrik följde med Henke på bilträff- massor av bilar i kortege från Hälla parkering till bilträffen på Barkarby parkering. Det gick ganska fort...
Detta var en av de större träffarna i år- riktigt roligt att vara med!
På väg!
 
 Cruising!
 
Här fotas och beundras Henkes bil! 
 Burning!
 
Annette tillbringade lördags-kvällen i vimlet på Kultur-natten. Var inget speciellt som jag riktat in mig på, men fastnade med en fika inne på Global living och lyssnade på Dennis Camits- riktigt bra, och rolig!
Väldigt trevligt med kulturnatt! Så mycket folk som är ute och så mycket trevligt att titta på och få intryck av. Stannade lite och lyssnade på lite olika musiker, besökte några utställningar, VLT-huset, och vårt konstmuseum såklart. Stannade en stund och tittade på Tomas "Samot" som hjälpte ungdomarna att måla en vägg med gatu-konst utanför konstmuseumet. Minglade bara runt lite och pratade med utställare och träffade lite kända ansikten i minglet.
 
 
 
En sväng på eftermiddagen till Karlsson på taket för att skåla lite på vår dag! Vi ska fira bättre i morgon med god middag, det blev lite ändrade planer för kvällen. Patrik åker på en stund med Henke på bilträff i Barkarby och Annette går ner och minglar på Kulturnatten. Hoppas regnet ger sig- allt blir lite enklare och roligare då!
 
Vår 22-åriga bröllopsdag idag!
Tycker om att vara med dig, dela vardag och höjdpunkter, intressen, vänner, drömmar och livet med dig. Är tacksam för att du alltid finns för mig och stöttar mig i allt jag gör. Är glad över livet vi lever, att vi har så mycket roligt tillsammans.
Jag älskar dig!
Fredag-kväll: After Work på Tabazco med Annie och Pälle en liten stund efter jobbet. Lite mysigt avslut på jobbarveckan, och trevlig start på helgen. Så härligt med fredagar!
Patrik hade Cykelvård efter jobbet. Cykeln som har stått still ett tag behövde service, pumpning och tvättning. Nu är den färdig för användning. Sen blev det löparrunda på Björnön. Trodde nog att han skulle vara genomblöt när han kom hem, eftersom det regnade som bara den när han var ute. Inte på Björnön dock! Han klarade sig jättebra.
 
Tai-mat från Red Chili blev det ikväll. Alldeles lagom efter en riktigt lång dag!

Tidig morgon till jobbet för Patrik. Jag passade på att ta dagens löpar-runda innan jobbet. Så passande att få ihop det på morgonen! Patrik tar sin runda efter jobbet istället.

Inte långt kvar till Lidingöloppet nu. Gäller att hålla igång och hålla sig frisk nu. Lite extra hälso-drinkar såhär i slutfasen.

Blev en liten snabb middag med vännerna Cissi och Mange på Taco bar. Så mysigt att träffas en liten stund och få höra lite om allt roligt som händer i deras liv just nu. Skönt att slippa fixa mat hemma också!

Lunch-tränat i Maxelmossen utanför Arboga. En 5 km slinga i riktig skogsterräng. Skorna står nu på tork- det var riktigt blött på en del ställen. Patrik tog en runda igår, men det blev ingen träning för mig- passade väldigt bra att få till det såhär istället.


En regnig kväll med sol samtidigt! Ljuset över stan kändes alldeles magiskt. Så mysigt att få vara inne, tända ljus, mysa och njuta av höst-känslan. Patrik var bara hemma och vände supersnabbt- skulle tillbaks till jobbet några timmar.
Jag har fixat riktiga vitaminbomber tills han kommer hem. Blir smooties och fruktsallad med glass. Bra kvällsfika!  Det är mycket med allt just nu, och vi har bestämt oss för att hålla oss friska i höst!
Promenerat runt svartån efter jobbet. Kändes som en alldeles lagom aktivitet idag, båda var ganska trötta. Vacker höst-kväll, lite blåsigt och kallt. Nu början de vackra färgerna komma fram ordentligt på träden! På vägen hem gick vi förbi video-butiken och hyrde en film. Passade jättebra ikväll!
Mest varit hemma och skrotat idag. En liten shopping-runda på stan dock- och lunch-fika på Nancys. Har varit jätteskönt att bara ta det lugnt. På eftermiddagen tog vi en runda på Björnön.

På kvällen blev det matlagning, ett glas rött, brasa och bra musik- lite mysigt såhär en söndag-kväll. Är så mysigt med brasa och ljus nu när hösten är här.

Kräft-fest hos Kalle och Pernilla igårkväll. En väldigt härlig kväll, och vi kunde sitta ute hela kvällen- var jätteskönt. Roligt att träffa Karin och Anders också.

Härliga friska höstdag! Vi har promenerat runt svartån på eftermiddagen och landade en stund på Bondens marknad. Småhandlade lite också. Gjorde goda och nyttiga hälsodrinkar åt oss när vi kom hem.
Nu håller vi på att förbereda oss för kvällens kräftskiva hos Kalle och Pernilla. Ska bli jätteroligt!
 

Så mysigt att få komma iväg och bara vara med sonen. Är så glad över att vi kom iväg! När vi kom till Stockholm startade vi med en tur med Sky View påGloben. Riktigt läckert! Hann precis med kvällens sista tur.


Sen åkte vi vidare till Långholmen. Underbar miljö, känns lite overkligt att man är mitt i Stockholm - för så känns det inte alls. Vi har gått runt lite och kollat in omgivningarna och byggnaderna. Fascinerande !


Kvällen tillbringade vi sedan på Wärldshuset Finkan. Öl , cider och pubmat- och så otroligt mysigt att bara sitta och prata. Känner mig otroligt glad och stolt över att vara mamma till denna unga fina kille. Han känns så klok och vuxen och har så bra värderingar och tankar. Blev en väldigt bra kväll.


Lördag morgon startades med Lyx-frukost! Det bästa med att bo på hotell är ju att få njuta av frukost, som faktiskt blir brunch. Sen tog vi oss till söder, och Sneakersnstuff där Henke köpte 2 par skor. Behövdes verkligen.


 

Patrik på middag med kollegor fån jobbet- en bra kväll med god mat! Som alltid på Limone!

Annette och Cissi firade bra affärer med middag på Taco bar och lite vin på Tabasco. Lyxigt såhär en torsdag!

Så skönt med lunch-träningar som passar så otroligt bra in i mitt liv just nu. Så skön höst-luft nu, bara att njuta av de här soliga, friska dagarna! Blev en runda i spåret på Björnön efter mitt dagis-jobb

Lugn kväll hemma. Patrik är inte helt frisk, så vi köpte hem Tai-mat och bara tog det lugnt hemma.Småjobb vid datorerna och Efterlyst på TV:n. Hoppas på snabbt tillfriskande- har inte tid med sånt här:)
 
Kombinationen film och jobb är bra. Så blev det för oss ikväll. Båda hade massor att fixa med så vi satt här med varsin dator och jobbade ifatt oss. Svensson Svensson...i nöd och lust. Filmen var faktiskt riktigt bra, blev mycket skratt! Den var nog roligare och bättre än vi hade väntat oss. Lättsamt är precis vad man behöver ibland- särskilt när man jobbar samtidigt!

Annette fick en skön solig stund på Björnön. En lunch-runda direkt efter dagis-fotograferingen. Så skönt att komma ut under dagens bästa timmar! Ska försöka få till mer sådan tid. Skönt att vara färdig-tränad när man slutar jobbet.

Idag firade vännerna Anna och Janne sin första Bröllopsdag. Pappers-bröllop heter det visst!  Helt otroligt att det har gått ett år sedan deras stora dag uppe i Svärdsjö. Idag firade de med middag på restaurang Laxmi, och vi var medbjudna för att fira med dem! Indisk mat är väldigt gott- vi hade en jättebra och god kväll!
Patrik var nere i Mälarparken på kvällen och kollade in Kalle och Pernillas senaste "familjemedlem" Märta Muskel. Jätteroligt för dem! Känns roligt för oss med, vi hoppas kunna träffa dem ute på sjön emellanåt.
Annette har tidigt jobb söder om Stockholm imorgon. Det är jättesvårt att ta sig smidigt genom stan i rusningstimmarna, så det passade jättebra att åka till Stockholm redan ikväll och låna svärföräldrarnas lägenhet. Har precis checkat in och ska nu ha en film och jobbarkväll.

Lunch-fikat med Marianne och Ingvar på Gaggerska gården. Vi satt ute och njöt av en solig men frisk höst-dag. Känns mysigt och välkommet med höst nu! Tuppar och hönor sprang runt våra fötter och var väldigt sugna på våra mackor. Väldigt roliga och vackra att titta på.
 .

 


En sväng förbi Cissi och Mange också på eftermiddagen. De har så stora och spännande projekt på gång nu

En rolig och mysig kväll med vänner. Blev en liten fest igår i studion, och det var så väldigt trevligt. Bubbel, god mat och massor av skratt och tok. Känner oss så glada över en lyckad kväll!
Vi tog först lite bilder innan våra gäster anlände:
 
 
Hela gänget:

Efter en lång natts sömn är vi tillbaks till livet igen! Däckade i soffan igår och missade filmen. Hör inte till vanligheten att vi är så kvällströtta!

En motionsrunda på Björnön i frisk höstluft blev en bra start på vår lördag!

Godis, film och mys i soffan. Precis lagpm efter en hektisk vecka. Vi somnade båda två i soffan, och är nog bara alldeles slut. Tur att det är helg!!! Hoppas vi får sova länge imorgon.


Henke kom förbi en liten sväng på jobbet idag. Så gott att se honom- ser att han mår bra och det ger lycka i hjärtat.

22 dagar kvar nu!!! Vi tränar på, blir en runda varannan dag ungefär. Idag har vi varit på Björnön i omgångar. Annette sprang vid lunch- tid och Patrik efter jobbet. Björnön är ett underbart ställe att träna på. Skogslukten och stillheten ger sådan ro i själen. Perfekt ställe att ladda batterierna på.

Lax i ugn , vin och bara en relax-kväll hemma. Brasa förstås, och myskväll i vårt nya sällskapsrum. - onsdags-lyxigt som bara den! Mycket mat blev det också! hoppas Henke kommer förbi och hämtar upp lite matlådor.
En löparrunda på Björnön i duggregnet efter jobbet.  Skönt efter en lång jobbardag. Skönt också med en varm dusch efteråt och att vi hade färdig mat (rester från helgen) att bara värma.
Henke kom förbi och visade upp sin bil. Han har jobbat så hårt med den, och nu är det inte mycket kvar. Väldigt läcker iallafall!!! Så roligt att få se!
 
 
 

Patrik har varit på ett givande möte på Dagens Nyheter, Tommy Lundell från DN visade runt oss i lokalerna, otroligt häftigt att få besöka redaktionen.

Middag i båten i den vackra sommar-kvällen med pastasallad och Peter LeMarc som sjöng för oss. Vilken kväll! En riktig vitamininjektion!

Vilken härlig måndag! Man blir ju så glad av solen! Ledig måndag för mig idag. Passade på att träffa vänner och vara ute i solen. Fika och promenad med Ann-Sofie på Björnön på förmiddagen. Träffade på Marianne och Annica också. Sen blev det en liten snabbdate med Anna på Max. Sista lediga måndagen på väldigt länge- bara att njuta ordentligt.

Löpar-runda på Björnön ikväll. Inte så väldigt lång distans idag- men det känns bra i våra kroppar. Lidingö-loppet närmar sig och det gäller att träna klokt nu på slutet. Att få mycket träning- utan att bli sliten i kroppen.
Om 26 dagar gäller det!
Då hoppas vi få komplittera med en sista bild- och därmed vara färdiga med Klassiker-året 2012!
Nu är vår nya möbel på plats! Gick förståss inte in i hissen så det vara bara att bära igen ;) Gick iallafall väldigt bra, och den var inte så tung som vi hade räknat med! Vi är bara så nöjda! Precis vad vi har letat efter!!!

Så roligt att fixa och grejja hemma nu, det har legat på framtiden ett bra tag nu, men när man väl börjar så faller saker på plats. Är väldigt bra höst-aktiviteter också. Griffeltavlan, som inhandlades i Stockholm fick en bra plats i hallen, och sina första ord skrivna på sig. Ord som handlar om att våga! 

Vårt nya sovrum fick en makeover med nya säng-kläder och kuddar. Känns lyxigt med nytt! Funderar nu på vad vi ska ha för sänglampor. Eftersom vi har snedtak över ena sidan, måste det bli något väggfast. Har bara inte hittat rätt ännu. Det får mogna fram lite- rätt som det är springer man väl på "rätt" lampor!

Våra katter tycker det är så spännande med allt som händer här hemma. Det nya skåpet behövde inventeras ordentligt!
 

Tillbaks i Sala för att hämta vårt fynd. En gammal skänk som ska få en ny plats i vårt kök. Roligt att titta runt på loppiset också!

Precis hemkomna från en väldigt trevlig kräftskiva hos Anna och Janne. En jättehärlig kväll- satt ute hela kvällen. Nu sitter vi i vårt nya sällskapsrum och relaxar en stund. En whiskey innan vi går och sover!

En garage-fika i Ransta, i Henkes garage för att träffa honom en liten stund och checka in hans häftiga bil. Idag ställer han på den och hinner köra lie här i september.
Vi fortsatte sedan till Sala Silvergruva och deras antik-butik där. Hittade faktiskt en skänk som vi ska hämta i morgon. Jippie! Precis vad vi har letat efter- blir perfekt i vårt kök. Hoppas innerligt att den får plats i vår hiss. Gamla möbler i massivt trä är ganska tunga att bära så många trappor upp...
Nu ska vi förbereda oss för kvällens Kräft-skiva hos Anna och Janne. Ska bli väldigt roligt!