Mingelkväll på Ursulas Fest och Bröllopskläder. Det var en inspirationskväll inför Guldstänks 10-års jubileum. Det provades kläder, skrattades och minglades. Väldigt trevligt!
Patrik sprang på Björnön och förberedde våra skidor inför helgens skidresa. Vi har packat och förberett mer sen under kvällen. Ser fram emot vår mini-semester helg- ska bli jättehärligt att komma iväg!
Idag träffades vi på Kajens fik för lunch tillsammans med Patriks syster Mia. Roligt att kunna lunch-dejta med Mia också!
Efter jobbet firade vi Marianne som fyller 65 år på fredag. Eftersom vi åker bort i helgen så förfirade vi lite ikväll.
 
Patrik var igårkväll på MTD-galan med branchkollegor på Vasa-museumet.Guidad tur, underhållning, tävling, middag och prisutdelning.
  
Jag och Henke har haft en väldigt mysig matlagar-kväll med efterföljande middag. Wiener Schnitzel blev det, enkelt och gott och väldigt mättande.Mysigt att träffas bara vi, blir så nära och bra samtal. Stolt mamma känner man sig ju, när man ser vilken fin kille vi har!
Nu ska jag fördjupa mig i " 50 nyanser av honom". Ett ganska stort gäng har vi blivit som bildat en Bok-cirkel och det här är första boken som ska läsas. Alla verkar ha kommit ganska långt, så det är bara att sätta fart.
Patrik är på gala och kommer hem sent. Jag ligger nog vaken och läser tills han kommer.
 
 
Annica och jag åt lunch hemma hos mamma och pappa idag och hade några bra timmar tillsammans. Vi åt pajjer och hade bra samtal- mysigt att träffas.
Efter jobbet så träffade jag Ingrid på Oliodeli. Djupa samtal och en mysig kväll med god mat. Skönt med goa vänner!
Patrik fick ett bra träningspass på Apalby-plan. 1 mil stakning blev det- ett riktigt arm-pass!
 
Idag hämtade vi det här glada gänget från Vid Arlanda-bussarna. De verkar ha haft en jättebra semester på Kanarie-öarna och var så semester-fräscha allihop.
Vi tillbringade eftermiddagen hemma hos Marianne och Ingvar med semlor och djupa samtal, tittade lite på TV och bara var tillsammans. Ska ses mer imorgon.
En lugn kväll hemma för oss sedan, med TV och god mat.
Skidträning på Apalby med Annie och Pälle idag. Väldigt trevligt med sällskap. Patrik fick 2 mil i benen och jag 1 mil. Vi var kalla, hungriga och ganska trötta efter träningen. Blev en lugn eftermiddag hemma med brasa och lite godsaker.
På kvällen kom Henke för att äta middag med oss. Killarna skulle gå iväg och köpa hämt-mat, men kom hem med ingredienser till Taccos istället. Blev väldigt mysigt att laga lite mat ihop och det smakade så bra! Jag hade riktigt längtat efter Tacos. Mysig kväll!
Lyxig fredags-lunch med bästa tjejjerna! Vi åt på Ceders- mysigt att träffas!
Annica och Kessi kom förbi i studion på eftermiddagen.
Fredags-mys på kvällen med vänner ute i Barkarö. Pizza, Wienerbröd godis och en jättemysig kväll!
Mysig lunch med vännerna i studion. Ett härligt gäng- otroligt glad för dem allihop!
Efter jobbet tog vi ett pass på gymmet, skönt att komma iväg och svettas lite ;-)
 
Ytterligare en res-dag till Stockholm. Idag gjorde Patrik ett ingtepp i ögonlocket på en ögonklinik i Stockholm. Jag var med som sällskapsdam ;-)
När vi kom hem till stan hälsade vi på Henke en sväng och åkte tillsammans till Burger King och åt onsdags- middag.

En annorlunda dag på många sätt. Blev alla fall en lunch med vänner och sedan en bilfärd till Stockholm i den kalla och soliga vinterdag som vi hade igår. Vackert!

En stockholms-dag som startade väldigt tidigt. Vi hade båda ärenden i stor-stan och hann med lite shopping och lunch på ett av våra favorit-hak också. Väldigt mycket mat- behövde knappt någon middag sedan ;-)
Blev en lång dag! Alldeles lagom att hänga framför TV:n och njuta av Guldbagge-galan. Njuter lite av Marabou Saltlakrits-chokladkaka också! Äntligen tillbaks i butikerna!!
Perfekt väder för skidåkning idag! Sol och ca -5 grader. Vi åkte på Apalby och fick ett bra tränings-pass. Har ju haft uppehåll från tränig under hela förra veckan. Men nu är vi på banan igen och kommer att köra på bra med varierad träning så Patrik får bra förberedelser inför Öppet spår. Drygt en månad kvar nu!
Sen blev det en riktig slappar-eftermiddag. Pizza och relax hemma vid TV:n, Vi behövde det! Är lite slöa idag efter gårdagens fest. Katterna verkade också slöa, och slappade med oss i soffan.
Cissis examens-fest på Cirkus igår blev en jättefin kväll! Så mycket god mat upplaggd så fint i hela lokalen, trubadur som spelade och höll uppe stämningen hela kvällen, alla var glada och allt var bara toppen!
Premiär för många av oss att prova ostron! Lite roligt!
 
 

Ispromenad på Mälaren i dagens vackra men kalla väder. Vi värmde oss med en Lulumba när vi kom hem.

Nu väntar vi på gäster. Vi samlas lite hemma hos oss några stycken innan vi går vidare till Cissis examensfest på Cirkus. Ska bli en jätteroligt kväll!

AW med Cissi och Mange på Tabazco och förfirade lite -att det är helg, att Cissi tar examen, att vi har det fantastiskt bra! Tacco-buffé och ett glas rött, några öl för Patrik-  så härligt med fredag! Nu ska vi bara ha en lugn kväll hemma i soffan!
Måste också sätta in bilden på mig och Annie som vi tog i eftermiddags. Fredag-eftermiddag räcker som förklaring- lite tokigt! Över 50 likes på Facebook hittills ;-9
 

Kvällsfika hos mamma och pappa. Roligt att hinna träffas innan deras resa.

En lugn dag på jobbet- märks att det är januari. Januari är en lugn månad för hela handels-branchen. Vi har iallafall haft några fotograferingar i studion och tagit tag i några av våra stora vår-projekt. Ebba besökte oss i studion och lite senare kom Lasse och Maria på fika och planerings-möte. Lite nya spännande projekt på gång!
Patrik har varit hemma och kurerat sig med katterna hela dagen. Blev en lugn kväll också- och katterna var med och gosade hela kvällen!
Vintern kom tillbaks idag! Fick börja med att "skotta" fram bilen- (med kärlek)- känns bra att få mer vinter och skidväder några veckor frammåt. Det behöver vi.
Dessvärre mår Patrik inte jättebra- han fick en läkar-tid i Stockholm på eftermiddagen och har nu fått anibiotika och ögon-droppar. Hoppas på snabbt tillfrisknande så att vi får hålla igång i skidspåret igen!
 
Våra Klassiker-medaljer landade i brevlådan idag! Patrik fick nu sin 3-e medalj ( guld den här gången) och jag fick min första. Jätteroligt att ha dem här!
Blev en lugn TV-kväll hemma. Lagade en Tai-inspirerad kyckling-gryta och degade sedan i soffan resten av kvällen. Katterna också ;-)
 
 
En oväntad surprise på väg till jobbet efter lunchen! Sprang på Cissi och följde med på Sushi-lunch och shopping- väldigt trevligt. Äter inte Sushi själv, har inte lärt mig att uppskatta det -tyvärr, men följde med som sällskap. Nya skor inhandlades och lite hårpynt på vär lilla shopping-runda!
Blev måndagsmiddag ( paj och rödvin)  och idrotts-gala den här måndag-kvällen. Alldeles lagom för oss ikväll.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Startade dagen med en frukost som blev som en brunch på Inedal. Matsalen på Inedal var helt ombyggd sedan sist vi var här- riktigt fint och väldigt bra frukost!
När vi kom hem till Västerås igen blev vi riktigt välkomnade hemma. Två stycken gosiga katter hade längtat jättemycket efter oss. Vi var hemma och gosade en timme innan vi drog iväg till gymmet för ett tränings-pass.
Träning först, och pizza, film och söndags-mys sedan. Vad fort en helg går! Vi har haft så roligt och bra, men allt har gått så väldigt fort! Nu laddar vi för en ny arbets-vecka!

Full med intryck efter en väldigt bra kväll. Har firat Gun's 70-års dag med middag på El Amir och sedan
La Cage Aux Folles på Oscarsteatern. En riktig sevärd teater- vi var väldigt glada och nöjda allihop efteråt.

På vägen hem till hotellet stannade jag och Patrik på Amarantens bar och satt där en stund.  Nöjda med kvällen!

Har varit ute på stan, shoppat och fikat och bara tagit det lugnt. Nu har vi bokat bastu och relax-delen här på Inedal och ska bara slappa och göra i ordning oss inför kvällen. Poppar Spotify också!

Vilken mysig fredag-kväll vi har haft! Vi åkte till Stockholm direkt efter jobbet och checkade in på Inedal vid 18- tiden.

Vi åt middag hela kvällen och avslutade med en öl på Amaranten. Så roligt att ha riktig tid att bara prata och må bra. Vill ha fler sådana här kvällar framöver!

Kvälls-träning på Ekängen i Surahammar efter jobbet med Annie och Pälle. Jättefina spår! Det snöade lite också!! Jippey!!! Hoppas vi får lite mer Vinter hemma i Västerås också.
 
 
Älskar ord! Har också endel uppsatta på väggarna här hemma.
 
De här väggorden är skrivna 1919 av Patriks farfars far. Hittades en handskriven lapp med dessa ord och vi tyckte att det var fina ord som vi ville bevara. Tryckte upp dem som väggord och satte upp dem när vi flyttade in här 2009.
Den här tavlan satte vi upp ikväll. Vackra, peppande ord som ska påminna oss om att njuta mer!
Sonen målade den här tavlan till oss julen 2009. Tycker att orden känns väldigt bra just därför. Tavlan hänger väldigt centralt hemma hos oss.
Kylskåpsmagneten på vår kyl. Den har jag fått av Patrik för länge sedan.
Massor med värdeord om att uppskatta kärleken i vardagen, det som man kanske tar för givet och inte alltid tänker på som väldigt speciella stunder och känslor. Ramade in dem nu i veckan och de hänger i vår köksdel. För att man ska se dem dagligen och påminnas om all vardagslycka vi har omkring oss.
De här tavlorna köpte vi på en resa till Prag våren 2009. Det är fotografier av en stor graffitti-målning som massor av unga graffittimålare hade jobbat på tillsammans i Prag. De här tavlorna hänger i vår trappa på väg
upp till vårt sovrum.
Den här tavlan står på en hylla vid trappen upp. Den köpte jag förra året. Tyckte om uppmaningen att göra det bästa av det vi har här och nu- det är just nu som är livet!
I hallen har vi en griffel-tavla som jag köpte i höstas. Har varit lite olika ord på den. Just nu är det en textfras som jag har fastnat för från en av Fredas låtar. " Hjärtat är fullt utav dig- jag har allt man kan önska sig. Så fina ord och det är precis så det känns!
Den här lilla tavlan har hängt med länge. Henrik skrev den här dikten i ettan eller tvåan och har stått inramad i vårt vardagsrum sedan dess. Hedersplats!
 

Anna kom över och lunchade med oss i studion. Så roligt att hinna med en liten date såhär mitt i veckan.

Annie är i full fart med målning och planering av ombyggnationer i studion, medan jag håller på med lite datajobb. Lugna dagar på jobbet- och tid för planering och allt vi annars inte hinner. Känns jättebra!

Tisdag blev en riktig jobbar-kväll och natt för oss båda. Patrik var hem och vände efter jobbet för att sedan åka tillbaks och göra ett nattpass. Inte helt pigg- men kämpar på!
Jag sitter här vid datorn och gör mina rapporter som ska in till revisorn i morgon. Passar jättebra med en jobbarnatt för mig med. Tar sovmorgon i morgon istället. De här rapporterna har jag skjutit på så länge, nu är det sista minuten, och då är det bara ett måste ;-)
 
Tog den här bilden när jag gick hem genom stan ikväll. Låg lite dimma över stan och det var väldigt vackert!
Håller på att sätta mig in i och lära mig INSTAGRAM. Har bara använt det som ett bildredigerings-program men har nu börjat sätta mig in i nätverks-delen. Faktiskt lite roligt det också!
 
 

En riktig slapp-kväll hemma. Patrik är lite hängig och vi kurerar med vila, bra mat, smooties och snart blir det film i sängen.

Vår julklapp till oss själva var en TV till sovrummet. Vi fick hem den i fredags och har precis börjat använda den. Känns lite mysigt att slappa med film tills man somnar. Välbehövligt en sådan här kväll iallafall. Vi har inte tid att bli sjuka på riktigt- så får det absolut inte bli!

Vi fick lite skidträning på Ekängen i Surahammar idag. Roligt att träffa Annie och Pälle också!
Fanns inga riktiga spår, och det var ganska isigt- blev bra träning för armarna ;-) Spåren drogs tydligen bättre under eftermiddagen.
På eftermiddagen firade vi Eric på hans 10-årsdag. Mysig eftermiddag med familjen och fika.
 
 
 
 
 
Träning på Friskis och Svettis Rocklunda- gick på hårt på specifika skidmuskler.
Vi åkte ut till Ransta och hämtade en bil som Henke hade lånat. Roligt att träffa honom en stund också!
En jättemysig Lördag-kväll blev det! Vi åt middag på Indigo.
Vi avslutade kvällen på Folkets bar och fick trevligt sällskap! En jättebra kväll!
Ursula och Erik kom och åt middag med oss igår kväll. Vi hade en jätte-trevlig kväll som gick så väldigt snabbt. Helt plötsligt var kl. bara 03.00.
Känner oss lite trötta i ögat idag- blir en lugn hemma-mysar dag. Har lite småfix att göra och fixa med.
 
Avslutade arbetsdagen med en löpar-runda på Björnön. Ganska tunga i kroppen idag efter gårdagens gym-pass och träningsverken kommer krypande lite vartefter. Lite skönt känns det!
Ljust när vi startade och alldeles mörkt när vi lämnade Björnön.
På kvällen samlades hela familjen hemma hos Henrik för torsdags-middag och fika. Väldigt trevligt!
 
 
 
Besöte Ursula i hennes butik idag och planerade för lite kommande evenemang. Närmast blir det på fredag, när vi ska träffas igen. Ska bli så roligt- det var länge sedan! Längtar!
Ann Johansson sprang vi på när vi var på väg från gymmet. Vi blev sittandes och pratade en lång stund- så riktigt länge sedan. Är ju ändå härligt med vänner som man varit så nära med under en period i livet- de har en plats i hjärtat! Ann är ju faktiskt gudmor till Henrik också- det var när vi var unga och under småbarnsåren vi var väldigt nära.
Årets första gym-pass idag. Särskilt armarna fick en riktig omgång idag- mattheten och tyngden efteråt är skön-
Känns att man har tränat!
Nu är vi på gång! Nytt år och nya tag. 54 dagar kvar till Öppet-spår dagen! 
Årets nyårslöfte är att njuta mer:
 
Lite sega idag! Blev ganska lite sömn i natt och lite andra timmar än vi vanligtvis sover- och det känns!!!
Har haft en lyxig dag hemma i soffan. Plöjt filmer och myst och haft två snarkande katter med oss- lika trötta dem ;)
 
På eftermiddagen träffade vi familjen - så lyxigt att bli bjuden på god middag såhär på nyårsdagen!
En väldigt trevlig nyårsafton hemma hos Annie och Pälle. Vi lagade mat lite vartefter under kvällen - en rolig aktivitet! Tog oss ända till kl. 02.00 att ta oss igenom hela menyn ;)
Stjärnkockarna! Fixade all den goda maten!
Dans-konst med Lovisa- inte riktigt så viga som Lovisa men ett tappert försök.
Efterrätten fixade tjejjerna!! Blev efterrätt på andra sidan tolvslaget!
Tolvslaget uppe på terassen med bubbel och bra översyn över stan och alla raketer.
Kvällen gick väldigt fort och vi hade väldigt bra disskussioner om årets bästa och sämsta.
Tack Annie och Pälle för en superfin nyårsafton!