Ord på väggen

0kommentarer

Älskar ord! Har också endel uppsatta på väggarna här hemma.
 
De här väggorden är skrivna 1919 av Patriks farfars far. Hittades en handskriven lapp med dessa ord och vi tyckte att det var fina ord som vi ville bevara. Tryckte upp dem som väggord och satte upp dem när vi flyttade in här 2009.
Den här tavlan satte vi upp ikväll. Vackra, peppande ord som ska påminna oss om att njuta mer!
Sonen målade den här tavlan till oss julen 2009. Tycker att orden känns väldigt bra just därför. Tavlan hänger väldigt centralt hemma hos oss.
Kylskåpsmagneten på vår kyl. Den har jag fått av Patrik för länge sedan.
Massor med värdeord om att uppskatta kärleken i vardagen, det som man kanske tar för givet och inte alltid tänker på som väldigt speciella stunder och känslor. Ramade in dem nu i veckan och de hänger i vår köksdel. För att man ska se dem dagligen och påminnas om all vardagslycka vi har omkring oss.
De här tavlorna köpte vi på en resa till Prag våren 2009. Det är fotografier av en stor graffitti-målning som massor av unga graffittimålare hade jobbat på tillsammans i Prag. De här tavlorna hänger i vår trappa på väg
upp till vårt sovrum.
Den här tavlan står på en hylla vid trappen upp. Den köpte jag förra året. Tyckte om uppmaningen att göra det bästa av det vi har här och nu- det är just nu som är livet!
I hallen har vi en griffel-tavla som jag köpte i höstas. Har varit lite olika ord på den. Just nu är det en textfras som jag har fastnat för från en av Fredas låtar. " Hjärtat är fullt utav dig- jag har allt man kan önska sig. Så fina ord och det är precis så det känns!
Den här lilla tavlan har hängt med länge. Henrik skrev den här dikten i ettan eller tvåan och har stått inramad i vårt vardagsrum sedan dess. Hedersplats!
 

Kommentera

Publiceras ej